CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'den rezil hareket!

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in görüntüleri tepki çekti. Şahin, sokak ortasında üç küçük mülteci çocuğu azarlayarak "Gönderirim ben bunları memleketine" diyerek oy toplamaya çalıştı.

This browser does not support the video element.

31 Mart yerel seçimler öncesi belediye başkan adayları vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatmaya çalışırken CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in sosyal medyaya düşen videosu 'bu kadarına pes' dedirtti. 

Şahin videoda Iraklı olduğu ifade edilen üç küçük çocuğun karşısına geçip "Bunlar Iraklı değil mi?" diye başladığı cümlesini skandal bir açıklama ile bitirdi.

Görüntülerde azarlanan üç küçük çocuğun şaşkınlığı ve korktuğu görünüyor. Şahin'in skandal sözlerinin üzerine ise etraftakilerin alkışladığı anlar da kameralara yansıdı.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?