CHP kurultayında Ekrem İmamoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na görülmemiş şantaj! Nuray Başaran aylar sonra o onları anlattı: Küfürler havada uçtu...

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nda 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona ermiş Ekrem İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Özel genel başkan olmuştu. Kaos ve kavgalar arasında gerçekleşen kurultayın perde arkasında yaşananlar aylar sonra ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Nuray Başaran katıldığı canlı yayında İmamoğlu'nun şantajını anlattı. Başaran, "Ekrem Bey geldi Kemal Bey’e dedi ki “Siz mi açıklayacaksınız çekildiğinizi ben mi ilan edeyim” dedi.

Tarihler 5 Kasım 2023 gösterdiğinde Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) kavga, kaos ve iç hesaplaşmaların gölgesinde yeni genel başkan Ekrem İmamoğlu'nun desteklediği Özgür Özel olmuştu.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!