CHP Adana adayı Zeydan Karalar, DEM Partili vatandaştan fırça yedi: Üstüne özür diledi

CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yanına gelen DEM Partili bir gencin “Burada bizim pankartlarımız sökülüyor. CHP’nin pankartları duruyor. Astığımız pankartlar halkın parası. Hakkımızı helal etmiyoruz” sözleri sonrası özür diledi.

This browser does not support the video element.

CHP Adana adayı Zeydan Karalar, Kürt kökenli vatandaşların yoğun yaşadığı Seyhan İlçesi Gülbahçesi Mahallesinde seçim ziyaretinde bulundu. Bu sırada DEM Partili bir vatandaş, Zeydan Karalar'ın yanına gelerek parti payraklarının indirildiğini öne sürdü ve hesap sordu.

DEM partili bir kişi "Burada bizim astığımız pankartlarımız sökülüyor. Astığımız pankartlar halkın parasıdır. CHP'nin pankartları duruyor. Oya hanım buradan sizi de eleştiriyorum. Bizim astığımız pankartların önüne kadın mor renkli pankartlarınızı asmanızı doğru değil. Daha önce neden kullanmıyordunuz? Bunu kınıyoruz ve önleminizi almanızı istiyoruz. Hakkımızı helal etmiyoruz" dedi.

DEM Partiliden adeta fırça yiyen CHP'li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar DEM Partili vatandaştan özür diledi ve "Biz yapıyorsak özür dilerim. Ben asla DEM'in pankartlarını indirmem" dedi.

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!