Ceza'dan Killa Hakan'ın sağlık durumu hakkında açıklama: 'Maalesef...'

Yaşamını Almanya'da sürdüren Killa Hakan lakaplı rap şarkıcısı ve söz yazarı Hakan Durmuş'un yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Sağlık durumu ağırlaşan ve komada olan Killa Hakan'ın son durumu sevenleri tarafından merak edilirken Ceza'dan yeni bilgiler geldi. Killa Hakan ile ilgili üzücü son gelişmeyi Ceza sosyal medya hesabından paylaştı. Killa Hakan'ın yakın dostu olan ünlü rapçi Ceza, 'Durumu çok kritik. Dualarınıza ihtiyacı var' ifadelerini kullandı.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan 49 yaşındaki ünlü rapçi ve söz yazarı Killa Hakan'ın geçirdiği bir ameliyat sonrası enfeksiyon kaptığı ve hastaneye kaldırıldığı ortaya çıkmıştı. Berlin'de bir hastaneye kaldırılan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Killa Hakan'ın sağlık durumuyla ilgili son gelişmeyi dün rapçi Massaka sosyal medya hesabından duyurmuştu. Komada olan Killa Hakan'ın son durumunu Ceza açıkladı.


Massaka, yaptığı paylaşımda ''Herkese selam arkadaşlar. Killa Hakan bildiğiniz gibi uzun zamandır sağlık sorunları yaşıyordu. Son günlerde durumu ağırlaştı. Şu an hastanede ve durumu kötüleşti. Kendisi şu an komada. Biz Berlin'de yanındayız. Merak edip arayan, soran herkesten Allah razı olsun. Ortalıkla dönen yanlış bilgilere, başka yerlerden duyduklarınıza itibar etmeyin. Bizim dışımızda açıklama yapanları ciddiye almayın. Gelişme olduğunda sizi habersiz bırakmayacağız. Dualarınızı bekliyoruz'' ifadelerine yer vermişti.


Killa Hakan'ın yakın dostu olan ünlü rapçi Ceza bugün Killa Hakan'ın son sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler paylaştı. Ceza, Killa Hakan'ın durumunun ağır olduğunu belirterek sosyal medya paylaşımında şunları yazdı: "Arkadaşlar, değerli Killa Hakan ile ilgili haberleri ben de yanımdakilerden alıyorum. Maalesef 3 gündür yoğun bakımda, durumu çok kritik ve dualarımıza ihtiyacı var. Bir an önce güzel haber almak için bekliyoruz"



AMELİYAT SONRASI ENFEKSİYON KAPTI

Killa Hakan'ın son sağlık durumuyla ilgili Ceza'nın yaptığı bu açıklama ünlü şarkıcının sevenlerini üzdü. Bir süredir akciğer ve gırtlak rahatsızlığı olan Killa Hakan geçtiğimiz yıl akciğer sorunları nedeniyle uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Gırtlağındaki hastalık nedeniyle stent takılan Killa Hakan’ın, stentinin değiştirilmesi için yeniden hastaneye yattığı ve ameliyat sırasında yaşanan komplikasyondan dolayı enfeksiyon kaptığı öğrenildi.

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber