Ceza yememek için ara yoldan gittiler

Toplu taşıma araçlarına getirilen ayakta yolcu yasağına rağmen İstanbul'da manzara değişmedi. Yenibosna'da belediye otobüsleri tıklım tıklım dolarken, bir kadın yolcu kapının arasında kalmaktan son anda kurtuldu. Esenyurt'ta ise 12 kişinin bulunması gereken minibüsten 33 yolcu çıktı. Kağıthane'de de minibüsçülerin yakalanmamak için ara yollardan gittiği görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu taşımada ayakta yolcu alınmayacağını açıklaması sonrası İçişleri Bakanlığınca otobüslerde ayakta yolcu alınmaması için genelge yayınlanmıştı. Getirilen yasağa rağmen İstanbul'da bugün de sabah saatlerinde otobüs ve metrobüslerde vatandaşların ayakta ve sosyal mesafe kuralına uymaksızın yolculuk ettiği görüldü. Bazı otobüs şoförleri yolcuları uyarsa da işlerine gitmek isteyen vatandaşlar dolu olan otobüslere binmekten kaçınmadı.

Yenibosna’da bir İETT otobüs şoförü durakta bekleyen tüm yolcuları araca aldı. Otobüs ağzına kadar dolarken, şoför kapıyı kapattığı sırada bir kadın yolcu, kapının arasında kalmaktan son anda kurtuldu.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları