Ceyhun Bozkurt'tan bomba kulis: İmamoğlu'nun cemevlerinde yaptırdığı anketlerin sonuçları felaketmiş!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, SuperHaber Youtube canlı yayınında Ekrem İmamoğlu'nun cemevlerinde anket yatırdığını ve sonuçların felaket kötü geldiğini söyledi. İşte bomba kulis bilgisi...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde yaklaşan yerel seçimleri değerlendirdi. 

CHP içinde büyük bir yorgunluk ve yılgınlık olduğunu belirten Bozkurt, bomba bir kulis bilgisi paylaştı. Bozkurt,  Ekrem İmamoğlu'nun cemevlerinde anket yaptırdığını ve sonuçların felaket kötü geldiğini açıkladı. 

İşte Ceyhun Bozkurt'un dikkat çeken o sözleri: 

"CHP içinde büyük bir yorgunluk ve yılgınlık var yönetime ve gruplara karşı. CHP'de 1 Nisan kaosu olacak. 

Peki ne olacak? Büyükşehir belediyelerinden bir tanesini kaybederse etkili olur. Hele de İstanbul kaybedilirse. Bu durum Ekrem İmamoğlu'nu da Özgür Özel'i de sarsar. İmamoğlu'nun mücadele edeceği gücü var. Bunun üzerinden CHP'yi kontrol etmeye çalışabilir. 'Beni sırtımdan vurdular, ben İstanbul'u kazanmıştım ama kaybettirdiler.' diye söyleyebilir.

Bir kulis bilgisi geldi. İmamoğlu Cemevleri'nde anket yaptırıyormuş ve sonuç felaketmiş. "

Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu FED faizi kararı altın fiyatlarını etkiler mi? 1 Mayıs gösterilerinde polise tekme atan kişi 'Basel' çıktı
Sonraki Haber