'CHP ile İYİ Parti arasında büyük gerilim var. İYİ Parti, Yavaş'tan rahatsız!'

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, asgari ücrete ikinci zam ve emekli ikramiyesinin ele alınacağı Kabine Toplantısı'nın ayrıntılarını, Boğaz'daki mayınlara ilişkin Hulusi Akar ile Murat Bardakçı'nın çarpıcı açıklamalarını, Cumhurbaşkanı adayı olacağı iddia edilen Mansur Yavaş'ın Kemal Kılıçdaroğlu ziyaretinin yansımaları ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarını, Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş çıkışının İYİ Parti'de yarattığı rahatsızlık ve Selahattin Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için Ekrem İmamoğlu'na verdiği sıcak mesajları masaya yatırdı.

"ÜLKELER BELLİ ŞEYLERE MECBUR KALABİLİR. TÜRKİYE MONTRÖ KONUSUDNA BİR ŞEYE ZORLANIYOR OLABİLİR"

Ceyhun Bozkurt, "Karadeniz'de ticaret aksarsa ciddi sıkıntılar olur. Ülkeler belli şeylere mecbur kalabilir. Türkiye Montrö konusunda bir şeye zorlanıyor olabilir. Bizi sahaya çekmek, NATO'yu boğazdan geçirmek istiyorlar.

"KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAZSA, İMAMOĞLU'NA DEĞİL YAVAŞ'A SICAK BAKILACAK. BU DURUM İYİ PARTİ'DE RAHATSIZLIK OLUŞTURDU"

Mansur Yavaş Kılıçdaroğlu'na 'Adaylığınızı açıkladığınız anda destekçinizim' demiş. Bir kere bile konuşulmadı dediler. Haşim Kılıç demek, Abdullah Gül demek. İkisinin ismi de masada geçmemiş. Kılıçdaroğlu aday olmazsa, İmamoğlu'na değil Yavaş'a sıcak bakılacak. Bu durum İYİ Parti'de rahatsızlık oluşturdu. HP ve İYİ Parti arasında ciddi bir gerilim var, liderlik mücadelesi veriyorlar. İYİ Parti ile Deva'nın arası da çok gergin. 6'lı masada ciddi sıkıntılar var. En uyumlu gözükenlerin ciddi gerilim yaşadığını öğrendim. MHP'yi işte bu yüzden bölmüşlerdi. Anayasa hazırladılar, yerel seçimlerde ortak hareket ettiler. Ortak mitingler de yaparlar. Milletvekilleri terörle iltisaklı olduğu için kaçtılar. 6'lı masa bu partinin oyunu almak için susuyor." şeklinde konuştu.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!