Ceyda'nın sır ölümü! Zanlının ifadeleri ortaya çıktı...

İzmir’in Bornova ilçesinde bir evde ölü bulunan ve vücudunda cam kesikleri olduğu belirlenen Ceyda Yüksel’in ölümüyle ilgili olay yeri inceleme tutanağında, evde herhangi bir kavganın olmadığı, masada bulunan şişelerin devrilmediği yer alırken, ölü muayene tutanağında ise genç kızın vücudunda yer alan cam kesiklerinin tek bir noktada toplandığı ifade edildi. Bunun Ceyda Yüksel’in cama yumruk atma ihtimalini güçlendirdiği öğrenildi.

20 Ağustos gecesi İzmir’in Bornova ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi 5218. Sokak'ta bulunan 3 katlı bir binada meydana gelen olayda, evden cam kırılma seslerinin gelmesi üzerine yapılan ihbarla olay yerine gelen polis ekipleri Ceyda Yüksel’in (21) cansız bedeni ile karşılaştı. 

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu