Ceyda Düvenci Türkiye'ye böyle veda etti!

Ünlü sanatçı Ceyda Düvenci doğum gününü kutlamak için Amerika'ya uçtu. Sanatçı Amerika'ya gitmeden önce arkadaşları ile bir araya geldi. Ceyda Düvenci'nin Amerika'ya yerleşeceği iddia edildi.

Ceyda Düvenci doğum günü için Amerika'ya uçtu. Sanatçı uçmadan önce arkadaşlarıyla bir araya geldi. Ceyda Düvenci'nin Amerika'ya yerleşeceği iddiaları da gündeme düştü. Sosyal medyada sanatçının Amerika'ya yerleşeceği konuşuluyor. Düvenci'nin vereceği parti şimdiden çok merak ediliyor.

Magazin dünyasının gündeminde Ceyda Düvenci'nin Amerika'da vereceği doğum günü partisi var. Aralık 2015’te Bülent Şakrak ile evlenen Ceyda Düvenci hakkında geride bıraktığımız aylarda Amerika’ya yerleşeceğine dair haberler yapılmıştı.

Amerika’ya gideceğini doğrulayan Ceyda Düvenci yerleşeceği konusundaki haberlerinse asılsız olduğunu eşiyle birlikte hemen her yaz olduğu gibi bir süre Amerika’da kalacağını fakat sonrasında Türkiye’ye döneceğini açıklamıştı.

Dolarda düşüş hızlandı! İşte 16 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Şans Topu sonuçları 15 Mayıs 2024! Çılgın Sayısal Loto sonuçları 18 Mayıs 2024!
Sonraki Haber