Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan flaş karar!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı geçen yıl ilke kararında yaptığı değişiklikle doğal sitlerin 'nitelikli doğal koruma alanlarında' belirli kriterleri yerine getirmek koşuluyla bungalov ve balık çiftliği yapımına izin vermişti. Son kararla bu alanlarda bungalov yapımına ve balık çiftliklerine yasak getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Antalya Olimpos, Adrasan, Düden Şelalesi, Konyaaltı Falezleri, Lara kıyıları; Muğla Bodrum, Fethiye, Datça; Balıkesir Ayvalık, Gümüşhane Santa Harabeleri, Van Akdamar Adası, Ardahan Çıldır ve Lavaş Gölleri gibi Türkiye'nin göz bebeği doğal koruma alanlarında bungalov yapımına izin veren yönetmelik maddesini de ilke kararını da iptal etti.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı