Cesetler sokaklara atıldı! Tüm dünyayı dehşete düşüren fotoğraf

Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan şehrinde ilk kez görülen ve dünya üzerinde 50 bine yakın insanın yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs salgını sonrası, korkunç manzaralar ortaya çıktı. Gelen son dakika haberine göre; ölümcül virüs nedeniyle yaşamını yitirenlerin cesetleri sokaklarda bulunur hale geldi. Son gelen görüntüler ise durumun ne kadar vahim ve kritik olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. İşte o görüntüler ve son dakika detayları...

Çin'de ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünyanın teyakkuza geçtiği koronavirüsü salgını ile ilgili her geçen gün son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya üzerinde 46 binin üzerinde ölüme sebep olan hastalık olan koronavirüs farklı bir boyuta ulaştı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!