Cengiz Ünder’li Marsilya 90+5’te Avrupa defterini kapadı!

Şampiyonlar Ligi'nde konuk ettiği Tottenham’a 90+5’te 2-1 yenilen Marsilya, UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını da kaybederek Avrupa hayallerini gelecek sezona bıraktı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda milli futbolcumuz Cengiz Ünder’in forma giydiği Marsilya, İngiliz ekip Tottenham ile karşı karşıya geldi.

UZATMALARDA YIKILDI

Grup maçlarının sonuncusu olan karşılaşmada Marsilya 45+2’de bulduğu golle 1-0’lık üstünlüğünü 54’üncü dakikada kaybetti ve konuk ekip skoru 1-1 yaptı.

Kolasinac’ın boş kaleye kaçırdığı pozisyonun ardından Ligue 1 ekiplerinden Marsilya’yı yıkan gol ise 90+5’te Hojbjerg’ten geldi.

LİDERLİK FIRSATINI KAÇIRDI! MİLYONLARI ÜZDÜ

Marsilya mücadeleyi 2-1 kaybederek son dakikada yediği golle grupta Sporting Lizbon’un ardından 4. sıraya geriledi ve gruptan çıkma ümitlerinin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi’ne katılma şansını da kaybetti.

Frankfurt'un galibiyeti öncesinde grubunu lider tamamlama fırsatı olan Marsilya'nın, evinde de yenilerek organizasyona veda etmesi milyonları üzdü. 

Gruptaki diğer mücadelede ise Frakfurt deplasmanda Sporting Lizbon’u 2-1 yendi.

GRUPTA SON DURUM

Mücadelelerin ardından Tottenham 11 puanla ilk sıraya, Frankfurt 10 puanla ikinci sıraya, Sporting Lizbon da 7 puanla üçüncü sıraya yerleşirken Marsilya 6 puanla son sırada yer aldı. 

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber