Cengiz Küçükayvaz'dan muhteşem doğaçlama

Maskeli Beşler serisinin ve tiyatro camiasının yıldız oyuncusu Cengiz Küçükayvaz, YouTube'da 'Mekanın Sahibine Geldik' programına konuk oldu. Usta oyuncu o programda yabancı dilde muhteşem tiradlar attı.

This browser does not support the video element.

Hakan Bilgin'in YouTube'da yayınlanan 'Mekanın Sahibine Geldik' programında Bilgin'in ricasını kırmayan Cengiz Küçükayvaz, İngilizce, Fransızca, Almanca, Çince, Japonca ve Arapça tiradlar attı. Küçükayvaz'ın o anları izleyenleri kırdı geçirdi.



Çiçek Taksi dizisinde canlandırdığı Ömer karakteriyle hafızalara kazınan, daha sonra birçok dizi ve filmde boy gösteren 52 yaşındaki usta sanatçı Cengiz Küçükayvaz’ın yaptığı doğaçlamalar sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!