Cenazeler karıştı hepsi karantinaya alındı

Almanya'da koronavirüs nedeniyle vefat eden Mustafa Özdemir ile ölüm nedeni öğrenilemeyen Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazeleri karıştı. Yıldırım’ın cenazesi durumun anlaşılması üzerine mezarı kazılıp çıkarılarak memleketine gönderildi. Morga gidip Yıldırım’ın cesedini teşhis etmeleri istenen yakınları ise Özdemir koronavirüsten öldüğü için karantinaya alındı.

Almanya’da 1 hafta önce koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Trabzonlu Mustafa Özdemir ile yine aynı ülkede, öğrenilemeyen bir nedenle vefat eden Elazığlı Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazeleri, yurt dışındaki işlemlerinin ardından uçakla Türkiye’ye getirildi.

Mustafa Özdemir’in yakınları Trabzon Havalimanı’nda teslim aldıkları cenazeyi, salgın önlemleri eşliğinde Akçaabat ilçesi Akçaköy Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verdi.

CENAZELERİN KARIŞTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Elazığlı Mehmet Zeki Yıldırım’ın yakınları ise kente götürülen cenazeyi teşhis etmek için morga gittiğinde cenazelerin karıştığı ortaya çıktı. Çünkü morgdaki ceset Yıldırım'a ait değildi. 

Bunun üzerine yapılan incelemede Yıldırım’ın cenazesinin Trabzon’da toprağa verildiği, Mustafa Özdemir’in cenazesinin ise Elazığ’a götürüldüğü belirlendi.

TEŞHİS İÇİN GİTTİLER, KARANTİNAYA ALINDILAR

Morga teşhis için giden Yıldırım’ın yakınları, Özdemir koronavirüs nedeniyle vefat ettiği için karantinaya alındı.

Akçaabat ilçesindeki mezar ise yeniden kazılıp, Mehmet Zeki Yıldırım’ın cenazesi çıkarılarak Elazığ’a gönderildi. Mustafa Özdemir’in cenazesi de Trabzon’a yollandı. Mustafa Özdemir’in cenazesi Akçaabat’ta toprağa verildi.

Meteorolojiden Ankara için kuvvetli yağış uyarısı! İstanbul için yağmur ve fırtına uyarısı! Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Sonraki Haber