Cemal Hünal film setinde büyük tehlike atlattı! Yaşadığı talihsiz kazayı anlattı

Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan 45 yaşındaki oyuncu Cemal Hünal şimdilerde Camdaki Kız dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Dizide Emir karakterine hayat verecek olan Cemal Hünal, Belçim Bilgin'le başrolünü paylaştığı ‘AlaborAşk' filminin setinde başından geçen talihsiz bir olayı anlattı. Hünal, "Alabora Aşkım' filminin çekimleri sırasında teknenin altında kalma tehlikesi atlattığını söyledi.

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu Cemal Hünal, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Yeni filmi "Alabora Aşkım" ile alakalı konuşan Hünal, yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. Hünal, "Aralık ayını denizde geçirmiştik. Hatta ben tekne sahnesinde teknenin altında kalma tehlikesi atlattım. Çok emeğimiz var filme" dedi.

"TEKNENİN ALTINDA KALMA TEHLİKESİ ATLATTIM"


Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Cemal Hünal, önceki gün Bebek'teki bir kafede görüntülendi. Hünal, basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirmedi.

Cemal Hünal, "Alabora Aşkım' filminin galasını yaptık. Belçim ile çalışmıştık. Ben çok beğendim. Seyircinin de tepkisi çok güzeldi. Film bittiğinde herkes ayağa kalkıp, dakikalarca alkışladı. Aralık ayını denizde geçirmiştik. Hatta ben tekne sahnesinde teknenin altında kalma tehlikesi atlattım. Çok emeğimiz var filme. Karşılığını alacağımıza inanıyorum. Belçim, Oscar'lık bir oyun çıkarmış. Bugüne kadar çalıştığım en iyi oyunculardan biriydi ve onunla çalışmak inanılmaz güzeldi benim için. Kendimi çok şanslı hissediyorum bu konuda. Erkan Can ağabey ile de oynamayı çok istemiştim. Onunla oynadım ve çok mutluyum bundan dolayı. 'Yanlış Anlama 2' çıkıyor yakın zamanda. Orada da Yılmaz Gruda ile çalıştım. Çok güzel ve çok enteresan bir sezon oldu benim için" ifadelerini kullandı.

 

Geçtiğimiz haftalarda "Issız Adam" filmi için, "Benim yüzümden çok kişi boşandı!" açıklamasını yapan oyuncuya bu sözleri hatırlatıldı. Cemal Hünal, "Her şeyi anlarım ama 'Çocuğumun adını Ada koydum" diyenler oluyor. Neden Ada koyuyorsun ki? Bahtsız bir karakter, zaten mutlu olamıyor ama insanlar yapıyor böyle şeyler" dedi.

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal'ın başrollerde yer aldığı ‘AlaborAşk' 30 Eylül'de vizyona girecek. Film, Karadeniz'de yaşayan, birbirine âşık iki gencin hikayesini anlatıyor.

Beşiktaş'ta genç oyuncunun sözleşmesi feshedildi Fenerbahçe'de İsmail Kartal için karar verildi Haftanın en çok kazandıran yatırım aracı belli oldu
Sonraki Haber