Cem Belevi vize mağduru oldu!

Arkadaşının düğününe katılmak için Almanya'ya gitmek isteyen Cem Belevi sınır dışı edildi. Cem Belevi geçerli Schengen Vizesi bulunmasına rağmen Almanya'ya alınmayınca şoke oldu. Ünlü oyuncu üstelik bir de gözaltına alınmak istendi. İşte detaylar...

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cem Belevi, havalimanında şoke eden bir olay yaşadı. Almanya'ya giden Cem Belevi, gümrükten içeriye sokulmadı. Cem Belevi Almanya'ya, iş insanı Hüseyin Selim Kahya'nın kızının düğününe katılmak için gitmişti.

Sabah'ta yer alan habere göre; geçerli Schengen Vizesi bulunmasına rağmen Almanya'ya girişine izin verilmeyen ünlü isim, Bremen'den İstanbul'a aynı gün uçuş olmadığı gerekçesiyle de bir gün gözaltında tutulmak istendi.

Belevi durumu kabul etmeyince önce Hamburg'a götürüldü oradan da İstanbul'a gönderildi. Ünlü ismin Almanya'ya sokulmama nedeni; vizesini, Fransa Başkonsolosluğu üzerinden alması gösterildi.

SPK Sasa Polyester’in sermaye artırımına onay verdi Metrobüste panik! Bir anda dumanlar yükseldi... Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak...
Sonraki Haber