Cavit Çağlar: Yakınsam Erdoğan'a yakınım

Olay TV'yi başka isimler üzerinden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sattığı, muhalif bir kanalın yayın hayatına gireceği iddiaları ile gündeme gelen Cavit Çağlar'dan flaş açıklamalar geldi. Çağlar, ''Kanalın muhalif olacağını nereden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim'' ifadelerini kullandı.

Cavit Çağlar'ın Bursa'da yayın yapan Olay TV'sinin Ekrem İmamoğlu'na satılığı ve merkezini İstanbul'a taşıyarak muhalif bir kanal haline getirileceği iddia edilmişti.

Genel Yayın Yönetmenliği'nin Süleyman Sarılar'ın yapacağı kanal muhalif kimlikleri ile bilinen Nevşin Mengü gibi isimlerle anlaşma sağlamıştı.

Ancak yaşanan bu gelişmelerin ardından Cavit Çağlar'dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Kanalın yüzde 100'ünün kendisine ait olduğunu belirten Çağlar gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuştu.

YAKINSAM TAYYİP ERDOĞAN'A YAKINIM

Çağlar şu ifadeleri kullandı;

"Gelen iş taleplerini karşılayamadığım için önce benim değil dedim. Ticaret gazetesine bak yüzde 100 benim, Ekrem İmamoğlu ile filan ne alakası var? Kanalın muhalif olacağını nerden biliyorlarmış? Yakınsam Tayyip Erdoğan'a yakınım ben, onu beğenen biriyim ama AK Partili değilim. Gelen arkadaşlar kendi siyasi görüşlerini değil objektif olarak haberciliklerini ekrana taşıyacak. Yandaşlığa da muhalifliğe de ihtiyacım yok"

NTV'NİN İLK ZAMANLARI GİBİ OLACAK

"Devletle hiçbir ticaretim yok. TMSF'ye varolan borcumun 2 katını ödedim. Medyada yeni değilim 30 senedir bu işi yapıyorum. Olay gazetesi bugün tüm gazetelerden çok satıyor. Televizyonu NTV'nin ilk zamanları gibi olacak. Bu kanal ticari olarak da zarar etmeyecek"

30 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları paylaşıldı... ABD açıkladı: Starbucks'ın geliri düştü Ankara'yı sağanak vurdu! Vali Şahin'den açıklama!
Sonraki Haber