Çatıdaki psikopat dehşeti yaşattı

Bursa'da saat 04.00'ten bu yana evlerin çatısına çıkan bıçaklı adam mahalleliye kabusu yaşattı. Gece boyunca evlerin kapılarını zorlayan adam, bir kadını rehin almaya çalıştı. Kadın elinden kaçtıktan sonra köpeğin boğazına bıçak dayayan adam, köpeği çatıdan attı. Daha sonra ise kendisinin kalbine bıçak dayadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Küçükbalıklı Mahallesi Şanlı Cadde üzerinde gece yarısı evlerin çatısında gezen bir kişinin olduğu ihbarı polisi harekete geçirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri vatandaşın endişelenmesi üzerine mahalleyi ablukaya aldı. Bir ara polis tarafından fark edilen şahıs çatıdan çatıya kaçıp gizlenmeyi başardı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek