Çatı katında yangın çıktı, anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı

İstanbul Üsküdar’da bir evin çatı katında çıkan yangında anne ve 2 çocuğu mahsur kaldı. Anne ve çocuklarını kurtarmak için seferber olan vatandaşlar, birkaç merdiveni üst üste koyarak çatı katına ulaşmayı başardı. Çatı katında çıkan yangın drone ile havadan görüntülendi.

This browser does not support the video element.

İstanbul'un ilçesi Üsküdar'da bulunan Bahçelievler Mahallesi Mete Sokak üzerindeki 3 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Evde bulunan anne ve 2 çocuğu alevler arasında mahsur kaldı. Yangını fark eden vatandaşlar, duruma hemen müdahale ederek, birkaç merdiveni üst üste koydu ve çatıya ulaştı. Böylece anne ve çocuklarını kurtarabildiler.

Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Vatandaşlar, hortumlarla alevlere müdahale ederek itfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek verdi. Yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucunda yangın kontrol altına alınırken, anne ve çocuklarının durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Mahsur kalan anne ve çocuklarını kurtaran vatandaşlardan biri, “En üst kattalardı. Birkaç tane merdivenle çıkarak 4-5 kişinin desteğiyle aldık. 2 çocuk ve annesini. Durumları iyiymiş” dedi.

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!