Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil bebek için geri sayıma başladı

Oyuncu çift Erkan Kolçak Köstendil ve Cansu Tosun, önceki gün Kuruçeşme'de bir kafeden çıkarken objektiflere yansıdı. Bebeklerinin doğumuna 1 hafta kala güzel oyuncu Cansu Tosun'un karnının iyice büyüdüğü ve yürümekte güçlük çektiği gözlerden kaçmadı.

Aşkları ve düzgün giden evlilikleri ile örnek gösterilen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti şimdilerde bebek heyecanı ile gün sayıyor. Sık sık sosyal medya hesabı üzerinden karnı burnunda paylaşımlar yapan güzel oyuncu Cansu Tosun her paylaşımında güzelliği ve sevimliliği ile binlerce beğeni aldı. Geçtiğimiz gün ise Kuruçeşme'de görüntülenen çift doğuma çok kısa bir süre kaldığını açıkladı.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Demet Akalın'dan Hande Erçel'i kızdıracak yorum Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı