Canlı yayında şok! Konuşma yapan belediye başkanının üzerine köpek işedi

İlginç olay Arjantin’de yaşandı. Maimara’nın Belediye Başkanı Susana Prieto’nun bir etkinlikte konuşma yapıyordu. O sırada yoldan geçen bir köpek gelip başkanın üzerine işedi. Sosyal medyadan canlı yayınlanan olayda Başkan Prieto konuşmasına devam etti.

This browser does not support the video element.

Arjantin’in Jujuy eyaletine bağlı Maimara’nın Belediye Başkanı Susana Prieto’nun bir etkinlikte yaptığı konuşma sırasında üzerine yoldan geçen bir köpek işedi.

Arjantin’in Jujuy eyaletine bağlı Maimara’nın Belediye Başkanı Susana Prieto, 23 Haziran’da katıldığı bir etkinlik konuşma yaptı.

Prieto’nun konuşması belediye tarafından sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanırken, sokaktan geçen bir köpek konuşma yapan Prieto’nun üzerinde işeyerek yoluna devam etti.

Etkinliği izleyen bazı seyirciler ise, “O hayvanı kim eğitti?” yorumunu yaptı.

Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim