Canlı yayında skandal iddia: Güzellik merkezinde cinsel istismara uğradım!

40 yaşında bir kadın kendisini polis olarak tanıtan şahıs tarafından kendi güzellik merkezinde cinsel istismara uğradığını iddia etti. Mağdur kadın ve avukatı Kanal D'de canlı yayınlanan Hakan Ural'ın programına bağlanarak yaşananları tek tek anlattı.

This browser does not support the video element.

40 yaşında güzellik merkezi sahibi bir kadın Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor hayatta” programına bağlanarak tüyler ürperten iddialar ortaya attı.

POLİS ROZETİNİ GÖSTEREREK BENİ KANDIRDI

Talihsiz kadın o anları şöyle anlattı: “ Yeni açtığım iş yerim için benden sosyal medya üzerinden randevu aldı, eski hastam sandım kabul ettim. Geldiğinde bana polis olduğunu ve emniyete gitmemiz gerektiğini söyledi. Polis rozetini, kimliğini gösterdi” dedi.

"SİLAHI BOĞAZIMA SOKTU"

Olayın detayları ise kan dondurdu. “Çok ağır şiddet kullandı, silahı boğazıma soktu, 18 gündür yemek yiyemedim, kafamı vurdu, kendi iş yerimde saldırıya uğradım. Kafamı poşet ile sararak nefes alamamı engelledi.”

Yayına avukatı Barış Erbaş’ta katıldı. Şikayette bulunduklarını söyleyen Erbaş, “Polis gibi tam tesisatlı geliyor, bir profesyonel, şu an yakalanmadı ama yakalanacağından eminiz” dedi.

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!