Canlı ve pürüzsüz cildin sırrı bunda! Mutlaka Her Gün Yapın

Genç, canlı ve parlak bir cilt görünümü elde etmek için her gün düzenli olarak cilt bakımı yapmayı alışkanlık haline getirmek gerekir. Cilt bakımı, cildin yağ ve kirden arınmasını sağlar. Tüm gözenekleri temizler ve sıkılaştırır. Cildi neme doyurarak her zaman aydınlık görünmesine yardımcı olur. Cilt kusurlarını ortadan kaldırır. Kısacası cilt bakımı yapmadan pürüzsüz bir cilt hayâl bile edilemez. Peki, günlük cilt bakımı nasıl yapılır? İşte pratik günlük cilt bakımı sıralaması...

Cilt sağlığını korumak, cildin erken yaşlanmasını önlemek, cildin genç ve canlı görünmesini sağlamak için cilt bakımı yapmak şart. Cilt gün içerisinde dış etkenlerden çok fazla etkilenir. Bu sebeple cildi temizlemek ve nemlendirmek gerekir.

Gün olarak evde yapabileceğiniz pratik cilt bakımıyla her zaman pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz. Günlük cilt bakımı ve cilt bakım sıralamasıyla ilgili ipuçlarını Posta.com.tr okurları için araştırdık.

1-CİLDİ TEMİZLEMEK ŞART!

Cilt üzerinde biriken kir, yağ ve makyaj kalıntıları gözeneklerin tıkanmasına ve birçok cilt probleminin oluşmasına sebep olur.

Cilt bakımının ilk aşamasında bu sebeple cilt temizliği yer alır. Cilt temizliğini sadece su ile yapmak yeterli gelmez.

Cildi temizlerken cilt tipine uygun bir jel ya da köpük kullanmak gerekir. Sabah ve akşam olmak üzere bu ürünlerle cilt temizliği yapıldığında hem kullandığınız cilt bakım ürünleri cilde daha iyi nüfuz eder hem de cilt her zaman aydınlık görünür.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Toz taşınımı ve kuvvetli yağışa dikkat! Tedbirinizi alın... Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri