Caner Erkin Trabzon'a götürülmedi

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maç kadrosunda Caner Erkin yer almıyor... Son 3 maçtır 2. yarıda oyundan alınan ve Erol Bulut'la arasında sorunlar olduğu iddia edilen yıldız isim bu sezon ilk kez "kadro dışı" kaldı. Milli futbolcu, Instagram'dan arma öptüğü bir paylaşımla taraftara mesaj yollamayı ihmal etmedi.

Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör Erol Bulut, sakatlığını tam olarak atlatamayan Luiz Gustavo ve takımla çalışmalara başlamasına rağmen henüz hazır olmayan İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra Sadık Çiftpınar ve Caner Erkin'i de Trabzon'a götürmüyor.

Sol bekte Filip Novak'ı oynatmayı planlayan Bulut'un hiçbir sorunu yokken Caner'i kadroya almaması kafa karıştırdı. Tecrübeli futbolcu kamp kadrosunun açıklanmasının ardından Instagram hesabından Fenerbahçe armasını öptüğü bir fotoğraf paylaştı. 33 yaşındaki yıldız isim Galatasaray, Karagümrük ve Göztepe maçlarında oyundan alınırken agresif tavırlarıyla dikkat çekmişti.

Öte yandan, Sarı-Lacivertliler'in son antrenmanını başkan Ali Koç ve yöneticilerden Mustafa Kemal Danabaş ile Selahattin Baki de Samandıra'da takip etti.

9 Mayıs 2024 Perşembe 11 ilde parçalı bulutlu hava bekleniyor... Eyüpsultan'da okul müdürünü öldüren şahıs hakkında yeni gelişme! Türkiye genelinde havalar ısınıyor mu? İşte il il hava durumu...
Sonraki Haber