Caner Cindoruk ayrılık iddialarını yanıtladı!

Şair Melih Cevdet Anday’ın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan ‘İçerdekiler’ filminin özel gösterimi önceki akşam Beyoğlu Soho House’da yapıldı. Başrollerinde Caner Cindoruk, Gizem Soysaldı ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin rol aldığı filmin gösterimine tüm ekip katıldı. Caner Cindoruk, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Selin Şekerci ile ayrılık iddialarını yanıtladı.

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, yazar ve şair Melih Cevdet Anday’ın aynı adlı eserinden beyazperdeye uyarlanan ‘İçerdekiler’ filminin özel gösterimi önceki akşam Beyoğlu'nda yapıldı. Yönetmenliğini Hüseyin Karabey’in üstlendiği; başrollerinde Caner Cindoruk, Gizem Soysaldı ve Settar Tanrıöğen gibi isimlerin rol aldığı film gösterimine oyuncular ve film ekibi tam kadro katıldı. Gösterimi izlemeye gelen isimler arasında Begüm Kütük, Selin Şekerci, Cansel Elçin ve İsmail Ege Şaşmaz gibi isimler yer aldı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!