Çanakkale'de orman yangını kontrol altına alındı

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyünde dün söndürülen orman yangını gece saatlerinde yeniden başladı. Bölgede başlatılan yangın söndürme çalışmalarısonuç verdi. Bir gün içerisinde 3, 10 gün içerisinde ise 8’inci kez çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

This browser does not support the video element.

Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Tavaklı köyünde dün öğle saatlerinde başlayan ve akşam saatlerinde söndürülen orman yangını yeniden başladı.

Dumanları gören köylüler, durumu 177 ALO Orman Yangın İhbar Hattı’na bildirdi. Kısa sürede bölgeye gelen Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ile Geyikli ve Ezine Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarına başladı.

Bir gün içerisinde 3, 10 gün içerisinde ise 8’inci kez çıkan orman yangınlarının söndürülme çalışmalarına köylüler de destek verdi. Alevler yerleşim bölgesine çok yakın olduğu yangın kontrol altına alındı.

İHA

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"