Can Yaman ihanetin ardından sevgilisiyle tatile çıktı

Yakışıklı oyuncu Can Yaman'ın, İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüşürken görüntülenen sevgilisi Diletta Leotta'yı affetmesi şaşkınlığa sebep olmuştu. Yaman, sevgilisi ile geçtiğimiz hafta sonu Como Gölü’nde tatile çıktı.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Diletta Leotta’nın milyarder Ryan Friedkin ile dudak dudağa pozlarının ortaya çıkmasıyla gözlerin çevrildiği Can Yaman, sessizliğe bürünmüştü.

COMO GÖLÜ'NDE AŞK TATİLİ

Yaman ile İtalyan güzelin, ihanetin ardından geçtiğimiz hafta sonu Como Gölü’nde çekilen görüntüleri İtalya’daki Chi dergisinin kapağındaydı.

10 BİN TL'LİK KONAKLAMA BEDAVAYA GELDİ

Birçok İtalyan magazinci, bu haberin para karşılığı yapıldığını öne sürdü. Bu arada bir diğer iddiaya göre de çift, hafta sonu kaçamağını da bedavaya getirdi. Como Gölü'ndeki Mandarin Oriental, reklam için ikiliyi otelde ağırladı. Böylece Can Yaman, geceliği 10 bin TL olan oda parasını ödemekten kurtuldu.

'Deniz Gezmiş' sözleri fitili ateşledi! Vekiller arasında tartışma İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik imza... Netanyahu'dan saldırı açıklaması! Sözde esirler için düzenlemiş!
Sonraki Haber