Can Ataklı'dan skandal TOGG sözleri: "Görmemişin oğlu olmuş..."

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, TOGG hazımsızlığıyla yeniden gündeme geldi...

CHP'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Can Ataklı, Türkiye'nin yerli ve milli arabası TOGG hazımsızlığı son bulmuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve TOGG'a yönelik hazımsız ifadeler kullanan Ataklı, "Görmemişin oğlu olmuş tutmuş TOGG'unu koparmış" dedi.

'GÖRMEMİŞİN OĞLU OLMUŞ TUTMUŞ TOGG'UNU KOPARMIŞ'

Yerli ve milli üretim Türkiye'nin otomobili TOGG'un dillere destan olmasını hazmedemeyen Can Ataklı, "Şimdi TOGG. Ben daha TOGG'un reklam verdiğini görmedim. Çünkü devletin bütün kademeleriyle reklam yapıyorlar. 3 bin otomobil önceden alınmış bakanlara dağıtmışlar. O şirin bakan var ya pek şirin bir Bakan Varank, Tayyip Erdoğan'a diyor ki: 'Efendim ben de kuraya girdim', o da 'tabi tabi paranla al' diyor ama zaten alınmış ona bir tane verilmiş. Tayyip Erdoğan 'Zırhlısını da düşünüyoruz' diyor. Ama burada bir buldumcuk var. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş TOGG'unu koparmış. Nedir bu ya? TOGG, TOGG, TOGG. Tayyip Erdoğan ana bayii gibi çalışıyor. Soruyor sarayın yazarı 'Efendim Kılıçdaroğlu'na da bir tane gönderecek misiniz?' O da 'Parayı versin alsın' diyor. Sen ana bayii misin? Sanki ana bayii adam." şeklinde konuştu.

18 Mayıs 2024 at yarışı koşu saatleri belli oldu! İşte koşu programı 17 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı! Murat Boz ve Tuba Büyüküstün aşk dedikodularına son noktayı koydu!
Sonraki Haber