Can Ataklı'dan 'darbe' itirafı

CHP'ye yakın televizyon kanalı Tele1 sunucusu Can Ataklı, 104 emekli amiralin yayınladığı bildiriye ilişkin konuştu. Bildiri ile ilgili ulaştığı bazı bilgilerin olduğunu söyleyen Ataklı, "Darbenin eşiğinden dönüldü" dedi. Ataklı'nın o videosunu sosyal medyada paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek,"İtiraflar önemli!" ifadesini kullandı.

This browser does not support the video element.

Türkiye 104 emekli amiralin yayınladığı darbe imalı bildiriyi tartışmaya devam ederken, Tele1 sunucusu Can Ataklı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.

Kişisel YouTube kanalında konuşan Ataklı, darbe itirafında bulundu.

"DARBENİN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ"

Ataklı, "Evet amiraller darbe yapmazlar ama bir darbenin ilk işaret fişeği olabilir, öncelik hazırlığı olabilirler. Bir darbenin eşiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var. Kimin yapacağını çözemediğim bir darbenin eğişiğinden dönüldüğü konusunda bazı bilgiler var" dedi.

MELİH GÖKÇEK: İTİRAFLAR ÇOK ÖNEMLİ

Ataklı'nın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Melih Gökçek "Bakın Can Ataklı neler söylüyor! İtiraflar önemli!" ifadesini kullandı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"