Çağlar Söyüncü'den Manchester United galibiyetinde Leicester City'yi öne geçiren gol

Leicester City kötü gidişata Manchester United karşısında dur dedi... Premier League'de 4 maçtır kazanamayan ve evindeki maçta 0-1 geriye düşen "Tilkiler" maçı 4-2 kazanırken milli stoper Çağlar Söyüncü 78. dakikada takımını 2-1 öne geçiren golü attı.

Premier League'in 8. haftasında Manchester United'ı ağırlayan Leicester City, milli stoper Çağlar Söyüncü'nün gol attığı maçı 4-2 kazandı. 4 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Tilkiler, galibiyet hasretine son verdi.

Milli ara öncesi evinde oynadığı üst üste 2 maçta 4 puan kaybeden ve zirve yarışında yara alan Ole Gunnar Solskjaer'in takımı Leicester deplasmanında 19'da Mason Greenwood'un attığı golle 0-1 öne geçti. 

Brendan Rodgers'ın takımı bu golle 31'de Belçikalı yıldızı Youri Tielemans'la cevap verdi ve ilk yaır 1-1 eşitlikle sona erdi. Ev sahibi 78'de Çağlar Söyüncü'yle 2-1 öne geçti. United 82'de Marcus Rashford'la cevap verdi, 83'te Jamie Vardy sahneye çıktı ve Leicester City bir kez daha öne geçti: 3-2. Leicester'ın iki golünde de asisti Ayoze Perez yaptı. 

Tabelayı belirleyen gol ise 90+1'de Patson Daka'dan geldi. Bu yaz 30 milyon euro bonservisle transfer edilen Zambiyalı golcü, Premier League'deki ilk golünü 77'de oyuna girdiği United maçında atmış oldu.

93 MAÇTA SADECE 2 GOL

Leicester City bu galibiyetle puanını 11'e yükseltti. 2018 yazında Freiburg'dan 18 milyon euroya alınan ve Premier League'in elit stoperleri arasına giren 25 yaşındaki stoper, bu sezon takımının 8 lig maçında da 90'ar dakika forma giydi.

Çağlar Söyüncü, Leicester City kariyerinde 93 maçta 2. kez gol sevinci yaşadı.

Antalya'da camiyi yılan paniği! 3 tane yakalandı! Arka Sokaklar dizisinde Mesut'un hikayesi şaşırtıyor... "Canan Sarı iftiraya maruz kaldı, gerçeklik payı yoktur"
Sonraki Haber