Çağla Şıkel'den kötü haber! Koronavirüs testi pozitif çıktı

Hafta içi her gün FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programının sunucusu Çağla Şıkel'den kötü haber geldi. 43 yaşındaki oyuncu, sunucu ve manken Çağla Şıkel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sağlık durumu hakkında takipçilerini bilgilendiren Şıkel 'iyiyim' dedi.

Çağla Şıkel'in koronavirüs testi pozitif çıktı. Podyumlarda fırtınalar estiren ve 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programını sunan Çağla Şıkel koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Sunuculuğunu üstlendiği 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programının canlı yayınına katılamayan Şıkel, programın bant yayından devam edeceğini ve PCR testinin pozitif çıktığını açıkladı. Ünlü sunucu sağlık durumuyla ilgili Instagram hesabından açıklamada bulundu.


KÖTÜ HABERİ BÖYLE DUYURDU...


4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabının hikaye bölümünden bir fotoğraf karesini paylaşan Çağla Şıkel, fotoğrafına "Merak edenler için ilk kez pozitifiz ama iyiyiz bir süre dinleneceğiz." notunu düştü. Ünlü isme çok sayıda takipçisinden 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.






Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı
Sonraki Haber