Çağla Şıkel de tepki göstermişti! Bodrum'daki fiyatlar Özlem Yıldız'ı isyan ettirdi

Yakın bir arkadaşının doğum günü için Bodrum'a giden ünlü sunucu Özlem Yıldız, Bodrum'daki artan fiyatlara isyan etti: "Allah yardımcımız olsun, fiyatlar çok yüksek. Eskisi gibi güzel güzel tatillere, restoranlara gitme devri bitmiş"

Bodrum'daki yüksek fiyatlara oyuncu ve sunucu Çağla Şıkel de tepki göstererek bu seneki rotasını Çeşme'ye çevirdi. Bodrum'un müdavimleri arasında yer alan ünlü sunucu Özlem Yıldız da tatil beldesindeki yüksek fiyatlardan dert yandı.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sunucu Özlem Yıldız, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Bodrum'da kısa bir tatil yaptığını söyleyen Yıldız, işleri nedeniyle İstanbul'a dönmek zorunda kaldığını ifade etti.


Her yıl fahiş fiyatlarla gündeme gelen Bodrum'daki pahalılıktan bahseden Özlem Yıldız, işletmelere tepki gösterdi.


''HESAP KİTAP YAPARAK GİDİYORUM...''

Ünlü sunucu, konuyla ilgili, "Allah yardımcımız olsun, fiyatlar çok yüksek. Eskisi gibi güzel güzel tatillere, restoranlara gitme devri bitmiş. Her yere hesap-kitap yaparak gidiyoruz. Uzun süre kalacaksam daha ideal yerleri tercih ediyorum. Uçak saatlerine bakıyorum, daha uygun bilet ayarlamaya çalışıyorum" diye konuştu.

ÜNLÜ SUNUCUYA 'BRONZLUK' UYARISI

Bronzlaştığı görülen Yıldız, "Yönetmenim bana kızıyor. 'Çok karardığın için makyaj görünmüyor. Rengini açınca konuklar daha beyaz görünüyor' diyor. Uyarı aldım, o yüzden dikkat ediyorum" dedi.

"ZOR BİR DÖNEM GEÇİRDİLER"

Oğlu Demir'in LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girdiğini söyleyen Özlem Yıldız, "Matematik çok zormuş. Tüm öğrenciler aynı şeyi söylüyor. Zor bir dönem geçirdiler. Garibim bugün saat bire kadar uyudu. Bundan sonra dinlenmesi için ne istiyorsa onu yapacağım. Demir, futbolcu olmak istiyor. Spora düşkün olması beni mutlu ediyor. Elimden geldiğince destekliyorum" ifadelerini kullandı.

"KALBİM AŞKA KAPALI DEĞİL"

Muhabirlerle sohbet eden Yıldız, aşk hayatının sorulması üzerine işine odaklandığını ifade etti. Kalbinin aşka kapalı olmadığını belirten ünlü isim, "Dönem olarak işime ağırlık verdiğim bir dönem. İleride birisi kalbime mi çarpar, omzuma mı çarpar bilmiyorum. Henüz öyle bir şey yok. Kalbim aşka kapalı değil. Hayat önümüze ne getiriyorsa onu yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

"OZON TAKVİYESİ ALIYORUM"

"Ozon takviyesi alıyorum" diyen Özlem Yıldız, "Yoğun çalışıyorum ve hep ayaktayım. Bağışıklığı güçlendirmek için takviye alıyorum" ifadelerini kullandı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber