Caddeler göle döndü, iş yerlerini su bastı

İstanbul'da, sabahın ilk saatlerinden itibaren yağış etkili oldu. Bazı bölgelerde iş yerlerini su basarken, yollarda ve caddelerde de su birikintileri oluştu. Büyükçekmece'de iş yerlerini su basan esnaf zor anlar yaşadı. Karaköy'de ise yollar adeta göle döndü. Şiddetli yağmur nedeniyle Bayrampaşa'da da alt geçidi su bastı.

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağış gündüz etkisini arttırdı. Büyükçekmece, Karaköy ve Bayrampaşa gibi bölgelerde şiddetli yağış etkili olmaya başladı.

Karaköy'de aniden bastıran yağmur vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde ise bazı iş yerlerini su bastı, cadde ve yollarda su birikintileri oluştu.

Dükkanını açtığında içerinin 3-4 santimetre suyla dolu olduğunu gören bir esnaf kendi imkanlarıyla dükkanını temizledi.

D-100 Karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü altını da suyla doldu. Su basan yollarda sürücüler ve vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekti.

Belediye ekipleri de caddeye dolan suyun boşaltılması için çalışma yaptı.

Şiddetli yağmur nedeniyle Bayrampaşa Alt Geçidini su bastı. Yol bir süreliğine kapatılırken, ekipler suları temizlemek için çalışma başlattı. Belediye ekiplerinin yapmış olduğu uzun çalışmaların ardından alt geçit trafiğe tekrar açıldı.

UİB’in nisan ayı ihracatı 2,8 milyar dolar oldu Salih Uçan'dan Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklifine ret Günde 3500 TL'ye çalışacak eleman bulamıyoruz
Sonraki Haber