'Büyüt Hayallerini’ projesi ile öğrenciler iş hayatına adım attı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Büyüt Hayallerini’ projesi ile öğrenciler meslek hayatına adım attı. Genç kızların eğitim bursunu almasını sağlayan bu projede öğrenciler hem burs aldı hem iş öğrendiler.

'Büyüt Hayallerini' projesi ile geçtiğimiz sene burs alan 40 genç kız İBB şirketlerini ziyaret ederek, çalışma hayatına nasıl hazırlanılmalı konularında deneyim sahibi oldu. Bazılarına staj imkanı da tanınan genç kızlar, iş hayatını sahada tecrübe ederken; bir özgeçmiş nasıl hazırlanmalı, mülakata nasıl hazırlanılır, kişisel imaj yönetimi, problem çözme ve karar verme gibi konularda eğitimlere katıldı. İlk olarak İstanbul Vakfı ve KİPTAŞ işbirliğiyle başlayan gelişim programlarının, diğer iştirak şirketlerinin ev sahipliğinde gelişerek devam etmesi hedefleniyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek