Bütün sır iç çamaşırında gizliydi

Dünya geçtiğimiz günlerde ölümden dönen Rus muhalifin yaptığı ilginç hamleye tanık oldu. Sabaha karşı 04.30'da telefonla arayıp kendisini bir ajan gibi tanıttı. "Sadece 10 dakika vaktini alacağım" dedikten sonra tam 49 dakika süren bir görüşme yaptı. Konuşmanın detayları ortaya çıktığında Rusya jet hızıyla yalanladı. Ölümden dönen muhalifin delil olarak sunduğu iç çamaşırıyla ilgili CNN International'ın özel haberi ise dünyayı şoke etti.

14 Aralık günü sabahın erken saatlerinde Almanya ile Rusya arasında gerçekleşen bir telefon konuşması dünya gündemine bomba gibi düştü. Dün tamamı video paylaşım sitesi YouTube'a eklenen telefon konuşması videosu, bir gün içinde 175 binden fazla kez izlenme sayısına ulaştı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"