Büşra Pekin zayıflama sırrını açıkladı!

Büşra Pekin, verdiği kiloları ile yepyeni bir görünüme kavuştu. Hakkında çıkan estetik iddialarını ''Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur'' sözleriyle açıklayan Pekin'in değişimi merak uyandırdı. Toplamda 15 kilo veren güzel oyuncu zayıflama sırrını açıkladı. İşte detaylar...

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programıyla yıldızı parlayan, Dilber Ay'ın hayatını canlandırdığı film ile başarısına başarı ekleyen oyuncu Büşra Pekin, verdiği kilolar sayesindeki değişimi ile dikkat çekti. Toplamda 15 kilo veren Büşra Pekin'in estetik yaptırdığı da iddia edildi. Zayıflamak için uyguladığı diyet formülünü açıklayan Büşra Pekin, sarıya boyadığı ve kısacık kestirdiği saçları ile de imaj değiştirdi.

Estetik dokunuşlar ve verdiği kilolar ile bambaşka biri haline dönüşen Büşra Pekin'in zayıflaa sırrı merak ediliyor. Büşra Pekin, zayıflamak isteyenlere 3 öğün yemek tüketmeyi önerdi.

İşte Büşra Pekin'in zayıflama formülü...

Düzenli Spor: Kilo verme sürecinde spor yapmanın önemli olduğunu belirten Büşra Pekin, spor sayesinde metabolizmasının hızlandığına değindi. Ayrıca kalori yakım hızını da arttırdığını açıkladı.

Tatlıyı Azaltma: Uyguladığı diyet formülünde tatlıdan uzak durduğunu aktaran Büşra Pekin, canı tatlı istediğinde meyveli yoğurt tükettiğine değindi.

Şekerli ve Gazlı İçeceklere Son: Gazlı ve şekerli içecek tüketmediğini aktaran Büşra Pekin, su veya maden suyu tercih ettiğini açıkladı.

Abur Cuburdan Kaçınma: Büşra Pekin sağlığa faydası bulunmayan ve kalorisi yüksek abur cuburları yaşantısından çıkarttığını belirtti. Bu sayede daha hızlı bir şekilde formuna kavuştuğunu aktardı.

Ketojenik Diyet: Ünlü oyuncu ketojenik diyetin kilo verme sürecinde etkili olduğunu belirtti.

KETOJENİK DİYETİN AMACI

Ketojenik diyet, protein ve yağ tüketimini arttırırken karbonhidrat alımını azaltır. Bu diyet türünde vücut enerji için yağ yakmayı tercih eder. Bu sayede kilo verme süreci hızlanmış olur.

''HOLLYWOOD YILDIZLARININ UYGULADIĞI DOKUNUŞU UYGULADIK''

Büşra Pekin, herkesin merak ettiği estetik sorusuna cevap vermiş, yüzündeki değişimin gerçek nedenini anlatmıştı...

En büyük değişikliğin kilo vermek olduğunu söyleyen Pekin, "Yüzümdeki tek ciddi işlem burun dokunuşudur. Hollywood yıldızlarının uyguladığı bir dokunuşu uyguladık. Rollerin durumuna göre de oyuncu botoksu yaparım. Dudaklarımı ve yanaklarımı elletmem" demişti.


Günlük burç yorumları 20 Nisan 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Paris'te alarm: Büyükelçilikte 'canlı bomba' tehdidi! İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Sonraki Haber