Büşra Develi oyunculukta yaşadığı iniş ve çıkışları Miss Vogue Türkiye'ye anlattı!

Fi dizisinde hayat verdiği Bilge karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Büşra Develi, oyunculuğa adım atma sürecinde Onur Ünlü'nün teklifi sonrası okul ile prroje arasında kaldığını dile getirerek "Durdum, ‘masada kalıp işe devam mı edeyim, yoksa dönüp okula mı devam edeyim’ diye bir an düşündüm ve masadan kalktım" dedi.

Fi dizisinde hayat verdiği Bilge karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Büşra Develi, oyunculuğa adım atma sürecinde Onur Ünlü'nün teklifi sonrası okul ile prroje arasında kaldığını dile getirerek "Durdum, ‘masada kalıp işe devam mı edeyim, yoksa dönüp okula mı devam edeyim’ diye bir an düşündüm ve masadan kalktım" dedi.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!