Altay'ın Süper Lig aşkı Bursa'da depreşti!

TFF 1. Lig'de 28. haftanın kapanış maçı Altay deplasmanda Bursaspor'u 3-1 mağlup etti. 28 maçta 53 puan toplayan İzmir ekibi 5'te 5 yaparak 3. sıraya kadar yükseldi. Siyah-Beyazlılar bu süreçte kalesinde yalnızca 2 gol gördü ve 16 gol attı!

TFF 1. Lig'de 28. haftanın kapanış maçı Bursaspor ile Altay arasında oynandı. İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi Marco Paixao, Erhan Çelenk ve Kappel'in golleriyle 3-1 kazandı. 28 maçta 53 puan toplayan Altay, 3. sıraya yükseldi. Son 5 maçında 16 gol atıp kalesinde yalnızca 2 gol görerek 15 puan toplayan İzmir'in Siyah-Beyazlı ekibi, 5'te 5 yaptı.

Yeni teknik direktörü Osman Özköylü yönetiminde çıkışa geçen Altay, Süper Lig hedefine giden yolda önce lider Giresunspor'u deplasmanda 1-2 mağlup etti. Ardından evinde Tuzla'yı 5-0, deplasmanda Bandırmaspor'u 3-0 ve milli ara öncesi de Menemenspor'u Bornova'da 3-0 mağlup etmişti.

Son 4 maçın 3'ünü kazanan Mustafa Er yönetimindeki Yeşil-Beyazlılar ise paly-off potasından uzaklaşmak istemiyor. Beklentilerin üzerinde bir grafik seyreden Bursaspor, 27 maçta topladığı 40 puanla 7. sırada yer alıyor.

All Star'da Ogeday yeni durumu değerlendirdi! İşte o açıklamalar... Trabzonspor'da Onuachu şoku! Maça devam edemedi NOW ekranlarının sevilen dizisinde Mesut ve Şebo evleniyor mu?
Sonraki Haber