Burma'da iki Müslüman çocuğa korkunç işkence!

Sosyal medyada şoke eden bir görüntü yayınlandı. Budistlerin hakim olduğu Burma'da çekildiği belirtilen videoda Müslüman bir erkek ile bir kız çocuğu işkence görüyor. Henüz 4-5 yaşlarındaki erkek çocuk iple asılı vaziyette pantolonu indirilmiş halde, kız çocuğu ise sadece 2-3 yaşlarında. Budist bir güvenlik görevlisi olduğu ileri sürülen adam ise elinde kamçı ile çocukların her ikisini de kırbaçlıyor. Küçük kızı yerden yere vuruyor. Dehşete düşüren görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

Budist yönetiminin işkencesi altında her gün onlarcasının vahşice katledildiği Burma'dan şoke eden bir görüntü sosyal medyada yayınlandı. 

İsrail'in silah yardımında bulunduğu Budist yönetim Müslümanlara kadın erkek ya da çocuk demeden işkence ediyor. 

Sosyal medyaya yansıyan son videoda, Budist bir güvenlik görevlisinin yaşları 2 ile 5 arası olan biri kız biri erkek iki küçük Müslüman çocucuğa işkence yaptığı görülüyor. 

El-Mecelletü’l-Hamidiyye dergisinin yayın danışmanı İhsan Şenocak insanlıktan çıkmış görevlinin yaptığı işkenceye  ‘İslam Dünyası'nı siyaseten istila eden Siyonizmin kölelerinin efendisi İsrail'in beslediği Burma'nın, Müslüman ailelerin çocuklarına yaptığı işkence... Dünya bu vahşete kör, sağır ve dilsiz... Zulmün hesabını sormanın tek bir yolu var o da yeniden Büyük İslam Birliğinin kurulması’ sözleri ile tepki gösterdi.

SuperHaber olarak bu vicdansız işkence görüntülerini paylaşmayı uygun görmediğimiz için yayınlamıyoruz. 

Bakan Işıkhan'dan uzaktan ve esnek çalışmaya ilişkin önemli mesaj Acun Ilıcalı, ''Survivor All Star'da kim şampiyon olur?'' anketi yaptı Günlük burç yorumları 8 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?
Sonraki Haber