Burcu Özberk Çileden Çıktı! Aşk Mantık İntikam'da Beklenmedik Son! İşte Sürpriz Karar!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan yaz dizisi Aşk Mantık İntikam ile ilgili beklenmedik bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyadan bu iddiaya tepki gösteren dizinin başrol oyuncusu Burcu Özberk çileden çıktı.

RTÜK tarafından ceza kesilen Fox Tv'nin iddialı yaz dizisi Aşk Mantık İntikam dizisinin takipçileri karar sonrası adeta çılgına döndü. Sosyal medyada birçok tepkili paylaşım sonrası dizinin başrol oyuncu Burcu Özberk de RTÜK'ün kararına tepki gösterdi.

Burcu Özberk, dizinin son yayınlanan bölümündeki bir sahneden dolayı RTÜK tarafından kesilen cezaya teoki gösterdi. Sahnenin kadınlara karşı aşağılayıcı ifadeler içerdiği ve toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düştüğü gerekçesiyle ceza aldığı öğrenildi.

Başarılı oyuncu, "Cezaya sebep olan sahne RTÜK'ün denetiminden geçmemiş. Ancak diğer dizilerde öyle sahneler var ki onlara bir şey denmiyor" diyerek isyan etti.

Dizi izleyenler sosyal medyadan RTÜK'e tepki gösterdi. Dizinin final yapacağı iddiaları da güçlendi.

Aşk Mantık İntikam Final Mi Yapıyor?

Yayınlanan son bölümdeki bir sahneden dolayı RTÜK cezasına çarptırılan Aşk Mantık İntikam dizisi bu sahneeden olayı final yapmyacak ancak bu böye devam ettiği takdirde projenin sonlandırılacağı iddia ediliyor.

NOW ekranlarının sevilen dizisinde Mesut ve Şebo evleniyor mu? Fenerbahçe Monaco'yu devirdi, Final Four'dayım dedi! Bakan Özhaseki'den deprem bölgesi ile ilgili açıklama!
Sonraki Haber