Burcu Esmersoy markaların kendisini tercih etmesinin nedenini açıkladı

Yaptığı marka ve reklamlar işbirlikleriyle son dönemde adından sıkça söz ettiren 45 yaşındaki ünlü sunucu Burcu Esmersoy, markaların kendisini tercih etmesinin nedenini açıkladı. Birçok işbirliği yapan Burcu Esmersoy, Marie Claire dergisinin haziran sayısına konuştu.

Birçok marka ile işbirliği yapan ve sosyal medya reklamlarından büyük bir gelir elde eden sunucu Burcu Esmersoy, markaların kendisini tercih etmesinin nedenini açıkladı. Konu ile ilgili Esmersoy, “Çalışkanım, çalışılması kolay biriyim, sorumluyum. Ayrıca yaptığım bütün işlerin prodüksiyonu bende. Kendim çekiyorum” ifadelerini kullandı.


Marie Claire dergisinin haziran sayısına konuşan 45 yaşındaki Esmersoy şunları söyledi...

“20’lerimde her şeyi saf ve temiz duygular içinde, karşısındaki ve çevresindeki her şeye güvenmeyi tercih ederek yaşayan, enerjisi bitmeyen genç bir kadındım...
30’larımda yaşadığım olaylar paralelinde daha içime kapanık oldum. Enerjimi daha tasarruflu yansıttığım temkinli bir dönemdi... 40’larım bu iki harika dönemin en güzel özelliklerini barındırıyor. İyi niyetini, temiz kalbini, pozitif enerjisini, çalışkanlığını öğrenmiş, tamamen akışta ve farkında bir kadın oldum”



Hayatında hiçbir şeyden pişmanlık duymadığını söyleyen Burcu Esmersoy “Yaşadığım her şey beni bugün olduğum profesyonel, hızlı, çalışkan ve kendi ayakları üzerinde duran güçlü, korkusuz, endişesiz kadın haline getirdi... Daha öğrenecek çok şeyim var” diye konuştu.

İstanbul'da doktora saldıran hasta hakkında yeni gelişme! ABD seçimleri öncesinde Biden ve Trump kozlarını paylaşacak Aysel, Demir'in ölümü ile tüm gerçekleri öğrendi!
Sonraki Haber