Burak Yılmaz'dan çarpıcı yorum! Emirhan İlkhan ve Arda Güler...

Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi forvetleri arasında yer alan Burak Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından soru-cevap videosu çekti. Kariyerini Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da sürdüren 37 yaşındaki oyuncu, 'Emirhan İlkhan ve Arda Güler hakkında ne düşünüyorsun?' sorusuna flaş bir cevap verdi.

Futbol kariyerini Hollanda ekibi Fortuna Sittard'da sürdüren ve uzun vadeli bir proje doğrultusunda Sittard'a imza atan Burak Yılmaz 2 yıllık futbolculuk kariyeri sonrasında 3 sene de teknik direktör olarak Hollanda ekibinde görev yapacak. Türk futbolunun en büyük yıldızlarından birisi olan ve çok da rastlamadığımız bir kontrata imza atan Burak Yılmaz kişisel sosyal medya hesabından yine bir soru-cevap videosu yaptı. Daha önce yaptığı bu etkinlik inanılmaz ilgi görürken 37 yaşındaki futbolcu diğer soruları da yanıtsız bırakmamak adına 2. bölümü çekti.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"