Burak Elmas'tan Abdurrahim Albayrak'a sert sözler: Manevi zorluklar yaşamamıza sebep oldular

Galatasaray Başkanı Burak Elmas sarı kırmızılı kulübün gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Burak Elmas, Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay hakkında sert sözler söyledi. Elmas, "Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a gelelim... İbra olmadıktan sonra iki sene Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler. Bedavaya aldık denilen Oğulcan ile ilgili krizle maddi ve manevi zorluklar yaşamamıza sebep oldular" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Haziran ayında seçime gidecek. Seçim öncesi açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, eski yönetimden Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay hakkında sert sözler söyledi.

"SESSİZ KALMAYACAĞIZ"

"Abdurrahim Albayrak ve Yusuf Günay'a gelelim" diyen Burak Elmas "İbra olmadıktan sonra iki sene Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler. Bedavaya aldık denilen Oğulcan ile ilgili krizle maddi ve manevi zorluklar yaşamamıza sebep oldular. Abdurrahim beyin nasıl bir kişilik olduğunu size anlatacağım. 16 Nisan 2019'da ibra edilmedikten sonra açtıkları davada iki kere dilekçede taraflı ve kötü niyetli olmakla suçladığı, yapmadığı bir konuşma üzerinden de laflar ettiği Metin Sinan Aslan'a bizim ibra olmadığımız genel kuruldaki yönetimi için teşekkür etti. Genel kurul idaresini hiçe saymış, "Kuruş değil duruş" tweetleriyle kendilerine takipçi kasmak için yola çıkmış insanların neler yaptığına bakalım. İbra olmadıktan sonra iki sene Galatasaray'ı yönetmeye devam ettiler. Divan kurulu ve bazı genç liseli üyelerimizin linç edilmesine sessiz kaldılar. Ondan sonra çıkıp ailemle ilgili ithamlarda bulundular. Bundan sonra bunlara sessiz kalmayacağız" dedi.

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Bakan Fidan'dan İsrail'e uyarı: Tariz edilemez felakete tanık oluruz! Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı
Sonraki Haber