Burak Elmas: Bugün biz kazanmış olabiliriz ama Galatasaray'da kimse kaybetmedi

Galatasaray Kulübünde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda rakiplerini geçerek başkan seçilen Burak Elmas ve ekibi büyük sevinç yaşadı. Galatasaray Lisesindeki Tevfik Fikret Salonu'nda düzenlenen ve Eşref Hamamcıoğlu ile Burak Elmas'ın başa baş bir şekilde geçen seçimde sonuçların açıklanmasının ardından Elmas ve ekibi zaferlerini kutladı. Hasta Galatasaraylı oyuncu Şoray Uzun, yakın arkadaşı Burak Elmas'ı zafer gecesinde yalnız bırakmadı.

Seçim sonucunun duyurulmasının ardından kürsüye önce başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu çıktı. Hamamcıoğlu, seçime katılan tüm üyelere teşekkür ederek, "Bu seçim, Galatasaray'da yeni başlayacak bir kucaklaşma ve kardeşliğin sembolü olacak. Centilmence ve Galatasaraylılara yakışır bir seçim süreci geçirdik. Bunda herkesin payı var." dedi.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!