Bulmaca Kulesi 2 Eve Dönüş sadece sinemalara!

"Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş" ile Kahramanlarımız Yeni Maceralar İçin Geri Dönüyor!

Heyecanla beklenen animasyon filmi "Bulmaca Kulesi: Eve Dönüş", 28 Temmuz 2023'te sinemalarda izleyiciyle buluştu. Film, Bulmaca Kulesi serisinin ikinci sinema macerası olarak çocukları ve aileleri büyüleyici bir yolculuğa çıkardı.

"Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş" kahramanlarımız Mert, Aslı, Can’ın robot Lugit ile beraber Bulmaca Kulesi'nden ayrılıp gerçek dünyaya dönme macerasını konu alıyor. Eğlenceli ve sürükleyici hikaye izleyicilere arkadaşlık, birlikte çalışma ve takım ruhu gibi önemli değerleri öğretiyor.

Yapımcılar filmi, serinin önceki başarılarını ve geniş hayran kitlesini de dikkate alarak büyük bir heyecanla sinemaseverlerle buluşturduklarını ifade ettiler. "Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş", ilk filmi "Dev Kuşun Gizemi"nin başarısını devam ettiren ve izleyicilere unutulmaz bir sinema deneyimi sunuyor.

Senaryosunu Ahmet Ercan’ın yazdığı filmin yönetmeliğini Ahmet Erdal’ın  yaptığı aksiyon macera türündeki Bulmaca Kulesi, TRT Çocuk kanalının 9 yıldır en çok izlenen dizilerinden. Bulmaca Kulesi, çocuklara eğlenerek bilim öğrettiği için eğitlence deyince Türkiye’de akla ilk gelen çizgi film oluyor. "Eğitlence" terimi, eğitim ve eğlence kavramlarının birleşimini ifade ediyor. Bulmaca Kulesi, bilgi ve eğlenceyi bir araya getirerek, öğrenmeyi daha eğlenceli, ilgi çekici ve etkili hale getirmeyi amaçlıyor.

Merzigo, Delightful Animation ve TRT’nin ortak yapımı olan, dağıtımını TME Films’in üstlendiği  "Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş" filmi, Bulmaca Kulesi’ndeki Mert, Aslı ve Can’ın eve dönüş macerasını takım çalışması ve dostluğun önemine vurgu yaparken bir yandan da başına buyruk Mert'in değişimini ve gelişimini izliyoruz.

Bulmaca Kulesi serisi, çocukların sevgisini kazanarak TRT Çocuk kanalında büyük bir başarı elde etmiş ve çocukların en sevdiği çizgi filmlerden biri haline gelmiştir. 2019 yılında Bulmaca Kulesi, ilk sinema filmi Dev Kuşun Gizemi hikâyesiyle beyaz perdede seyirciyle buluştu. İlk haftasonu 276 salonda 47 bin seyirci ile açılış yapan yapım, toplamda 200 bine yakın seyirci ile 552 bin dolar hasılat yaptı. İlk filmiyle sinema seyircisinden de büyük ilgi gören yapım, "Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş" filmiyle daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Yapımcı ve Yönetmen Ahmet Erdal, "Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş, izleyicileri bir kez daha fantastik bir dünyaya taşıyacak. TRT Çocuk’un sevilen karakterleri, izleyicileri eğlenceli ve heyecan dolu bir yolculuğa çıkaracak. Kendi yeteneklerini keşfetme, takım çalışması ve dostluk temalarıyla dolu olan bu ikinci filminde izleyicileri pek çok sürpriz bekliyor! Örneğin; Kahramanlarımızın yaşadığı kulübe Devkuş yürüyecek. Bulmaca Kulesi’nin sevimli muhafız robotları pogomotlar olacak. Kulenin gizli hazine odası görülecek. Ayrıca film için özel şarkılar bestelendi. Şarkı klipleri için özel dans kareografisi çalışıldı. Sinema salonunda çocuklar ve anne babalar keyifli bir 85 dakika geçirecekler” dedi. 

Film, kaliteli animasyonu, etkileyici müzikleri ve keyifli hikayesiyle seyircilere muhteşem bir görsel şölen sunuyor. "Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş"ün Türkiye genelinde bir milyonun üzerinde seyirciye ulaşması bekleniyor.

Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş, 28 Temmuz'da sinemalarda izleyicilerle buluştu.

ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale Bakan Şimşek, OECD Bakanlar Konseyi Toplantısı için Paris'e gitti İngilizler duyurdu! Arda Güler'e Premier Lig'den 50 milyon euro
Sonraki Haber