Bülent Serttaş iddialı konuştu: 'Türkiye'nin en iyi giyinen sanatçısıyım'

Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı ve oyuncu Bülent Serttaş, Akşam Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın sorularını yanıtladı. Özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulunan sanatçı iddialı konuştu. 'Ukrayna güzeli Marina Litvin tacını benim şans öpücüğüme borçlu' diyen Serttaş, 'Türkiye'nin en şık sanatçısıyım' ifadelerini kullandı. En büyük hayalinin ne olduğunu da açıklayan Serttaş duyanları şaşırttı. İşte Bülent Serttaş'ın birbirinden çarpıcı açıklamaları...

2002 yılında haytını birleştirdiği Selvi Serttaş ile mutlu bir birliktelik sürdüren ve bu evliliğinden Miray Serttaş, Bahadır Serttaş, Emir Serttaş adında 3 çocuğu bulunan Bülent Serttaş samimi açıklamalarda bulundu. 'Sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' diyen Bülent Serttaş 40 yıl önce İstanbul'a geldiğinde bakıp da iç geçirdiği, kiracı olmayı hayal ettiği villalarda şimdi kendisinin yaşadığını söyledi. Şanslı ve çok pahalı arabalara sahip olduğunu belirten şarkıcı, "Rabbim fazla verip de şaşırtma beni' diye çok dua ediyorum" dedi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu!