Bülent Ersoy'a şok üstüne şok! Muazzez Ersoy'dan veto yedi!

Konser vermek için 21 kişilik ekibiyle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) giden Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy büyük bir şok yaşamıştı. Ekibin PCR testleri sahte çıkınca gözaltına alınmışlardı. Sahte PCR testi nedeniyle Kıbrıs'ta davaları devam eden Bülent Ersoy'un orkestrası Türkiye'ye giriş yapamayınca, Bülent Ersoy çarşamba gecesi konserine Muazzez Ersoy'un orkestrası ile çıktı. Ancak daha sonra Bülent Ersoy, Muazzez Ersoy'dan veto yedi. İşte detaylar...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne konser vermek için giden Bülent Ersoy'un 21 kişilik orkestrası havalimanında gözaltına alınmış daha sonra mahkemeye çıkarılmıştı. Orkestra, polise beyan şartı nedeniyle dava sonuçlanana kadar KKTC’de kalınca Bülent Ersoy'un bu durumu karşısında meslektaşı Muazzez Ersoy, kendi orkestrasını usta sanatçıya yolladı.

BÜLENT ERSOY TEŞEKKÜR ETMEDİ 

Konser öncesi röportaj sırasında Bülent Ersoy'a gazetecilerin "Muazzez Ersoy'un Orkestrası ile sahne alıyorsunuz ne diyeceksiniz?” sorusuna Bülent Ersoy'un sert bir şekilde "Hiçbir şey söylemeyeceğim" demesi üzerine Muazzez Ersoy Diva’nın ikinci konseri için orkestrasını Bodrum'a yollamadı.

MUAZZEZ ERSOY'DAN FLAŞ KARAR

Cuma gecesi Bodrum'da Günay Restaurant’ta konser verecek olan Bülent Ersoy, Bodrum'a Muazzez Ersoy'un orkestrası ile devam edecekti. Diva’nın Muazzez Ersoy’un bu kararı sonrasında harıl harıl orkestra toparlamaya çalıştığı öğrenildi. Diva’nın yarın akşam ki konserinin iptal olup, olmayacağı ise merak konusu oldu.



DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber