Bülent Arınç ve eşi koronavirüse yakalandı

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile eşi Münevver Arınç koronavirüse yakalandı. Arınç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik." dedi.

Bülent Arınç sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak eşi ile kendisinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Arınç, tedavilerinin evde devam edeceğini söyledi. Sevenlerinden dua isteyen Arınç, kendisi gibi koronavirüse yakalanan hastalara acil şifalar diledi.

Arınç'ın Twitter'dan yaptığı açıklama şöyle:

"Bugün eşim ve benim koronavirüs şüphesiyle hastane ortamında yapılan tetkiklerimiz neticesinde test sonuçlarımızın pozitif olduğunu öğrendik. Sağlık durumumuz şu an hamdolsun iyidir. Tedavimiz bu aşamada doktor gözetiminde evde devam edecektir.

Dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var. Bizler de bu ve benzeri hastalıklara maruz kalan tüm dostlarımıza ve milletimizin her bir ferdine Rabbimizden acil şifalar dileriz."

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 20 yıl sonra bir ilk Arda Turan'dan Seçil Erzan açıklaması Türkiye gri listeden çıkıyor! Hava piyasalar için pozitif
Sonraki Haber