Bulaşan çarpılıyor! Bayraktar TB2 Avcısı geliştiren Yunan şirket battı

Dünya savunma stratejilerini değiştiren silahlı ve silahsız insansız hava aracı Bayraktar’lar, Yunanistan’da günün konusu oldu. Yunan kamuoyu Bayraktar SİHA’ların başarılarını tartışırken, bir yandan da kendi şirketlerinin batışını izliyor. Bunun son örneği Savunma sanayii alanında faaliyet gösteren Yunan Soukos Robots şirketi oldu. Şirket, ettiği zararlar ve birikmiş borçları sebebiyle batma aşamasına geldi. İşte detaylar...

Dünya savunma stratejilerini değiştiren silahlı ve silahsız insansız hava aracı Bayraktar’lar, Yunanistan’da günün konusu oldu.

Yunan kamuoyu Bayraktar SİHA’ların başarılarını tartışırken, bir yandan da kendi şirketlerinin batışını izliyor. Bunun son örneği Savunma sanayii alanında faaliyet gösteren Yunan Soukos Robots şirketi oldu. Şirket, ettiği zararlar ve birikmiş borçları sebebiyle batma aşamasına geldi.

Şirket bir süre önce, 'Bayraktar TB2' gibi SİHA'lara karşı olarak geliştirmekte olduğu Minotor adlı bir Anti-Dron Sistemi'nin tanıtımını gerçekleştirmişti.

Lazer tabanlı bir anti-dron sistemi olarak lanse edilen 'Minotor' adlı sisteme ilişkin olarak 2022 yılı sonundan bu yana herhangi yeni bir haber, basına yansımadı.

Türkiye ise aradan geçen zaman zarfında, çok kritik Anti-Dron Sistemlerini envantere kattı.

Gaddar dizisinde "taksici" olayından sonra "Adnan Oktar"a gönderme! MHRS'de yeni düzenleme için görüşülüyor... 15 Mayıs'ta yürürlüğe girecek! İşte EPDK'nın o kararı...
Sonraki Haber