"Bugünkü yağış biraz daha farklı olacak"

Meteoroloji'nin ve hava tahmin uzmanlarının peş peşe uyarılar yayınladığı yoğun kar yağışı İstanbul dahil Marmara'nın büyük kısmında etkili oldu. Pazartesi itibariyle sona ermesi beklenen kar yağışı son dakika açıklamalarına göre başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin büyük bir bölümünde perşembeye kadar kalmaya devam edecek. Kar yağışına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen, bugün ve yarına dikkat çekiyor ve yağışların önceki günlerden daha farklı olacağını söylüyor.

Meteorolojiden gelen son dakika haberlerine göre, Türkiye'nin batı bölgelerinden başlayarak yurdu etkileyen yoğun kar yağışı perşembe gününe kadar ülkemizden ayrılmayacak. 

Peki, kar yağışının bundan sonraki etkinliği nasıl olacak? Yoğunluk azalacak mı? Soğuk ve yağışlı hava dalgası ne zaman yurdu terkedecek? Tüm bu soruların cevabı haberimizde. İlk olarak Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'in bugün ve yarını işaret ederek yaptığı uyarılara bakalım. 

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları